Shopping bag
Uw filters

Verzending en verzendkosten

Verzending


Bestelling gratis afhalen in de winkel
Bij het afrekenen kunt u aangeven dat u de bestelling graag wilt afhalen in onze winkel in Utrecht (Nederland). Bij betaling selecteert u dan Ophalen. U ontvangt een bericht per e-mail wanneer uw bestelling klaar staat. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.

Versturen:
Kroonschoenen.nl streeft ernaar om bestellingen zo te verzenden dat u deze binnen 2 werkdagen in huis heeft.

Indien de levering vertraging oploopt- hetzij door tijdelijk niet in voorraad zijn, hetzij om andere redenen of indien een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd- zal u daarvan bericht ontvangen. U heeft in dat geval het recht om de (resterende) bestelling schriftelijk te annuleren.

Onze producten worden verzonden met DHL. Voor de meeste pakketten dient te worden getekend door de ontvanger. Er kan niet worden verzonden naar een antwoordnummer.

U ontvangt een e-mail bericht met track and trace nummer zodra wij de bestelling hebben aangeboden bij DHL, middels dit nummer en uw postcode kunt u de verzendstatus van uw bestelling volgen via https://www.dhlparcel.nl/nl/consument/track-en-trace


Indien het pakket niet na de bovenstaande termijn is aangeboden, neemt u dan contact met ons op zodat wij een onderzoek voor u kunnen instellen. Vermeld a.u.b. altijd uw bestelnummer als u contact met ons opneemt.

Verzendkosten

Kroonschoenen.nl brengt per bestelling binnen Nederland € 5,00 verzendkosten in rekening. Buiten Nederland, afhankelijk van het land, minimaal € 10,00 (buiten de EU kunnen er aanvullende belastingen en toeslagen gelden).

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.