Shopping bag
Uw filters

Verzending en verzendkosten

Verzending


Bestelling afhalen in de winkel
U kunt aangeven bij het afrekenen dat u uw bestelling wilt afhalen in onze winkel in Utrecht (Nederland). Bij betaling selecteert u dan Ophalen. U ontvangt een bericht per e-mail wanneer uw bestelling klaar staat.

Versturen:
Kroonschoenen.nl streeft ernaar om bestellingen binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van de betaling te versturen.

Indien de levering vertraging oploopt- hetzij door tijdelijk niet in voorraad zijn, hetzij om andere redenen of indien een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd- zal de klant daarvan bericht ontvangen. U heeft in dat geval het recht om de (resterende) bestelling schriftelijk te annuleren.

Onze producten worden verzonden met PostNL. Voor de meeste pakketten dient te worden getekend door de ontvanger. Er kan niet worden verzonden naar een antwoordnummer.

U ontvangt een e-mail bericht met track and trace nummer zodra wij de bestelling hebben aangeboden bij PostNL, middels dit nummer en uw postcode kunt u de verzendstatus van uw bestelling volgen via MijnPakket.


Indien het pakket niet na de bovenstaande termijn is aangeboden, neemt u dan contact met ons op zodat wij een onderzoek voor u kunnen instellen. Vermeld a.u.b. altijd uw bestelnummer als u contact met ons opneemt.
Indien u niet thuis bent bij het afleveren van uw pakket, ontvangt u een kaartje in de brievenbus van de PostNL bezorger. Hierop staat een `Niet-thuis-code`. Op de website van PostNL kunt u met deze code aangeven wanneer de tweede bezorging u het beste uitkomt. Het internet adres staat op de ontvangen kaart. Mocht u dan ook niet thuis zijn, dan kunt u het afhalen op een PostNL-servicepunt met een afhaalbewijs van de postbode. Het adres van het servicepunt staat op het afhaalbewijs dat u ontvangt van de postbode. Let er wel op dat u zich moet legitimeren bij het afhalen. U dient het pakket overigens wel binnen een week af te halen.


Verzendkosten

Kroonschoenen.nl brengt per bestelling binnen Nederland € 5,00 verzendkosten in rekening. Buiten Nederland, afhankelijk van het land, minimaal € 10,00 (buiten de EU kunnen er aanvullende belastingen en toeslagen gelden).

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.