Shopping bag
Uw filters

Verzending en verzendkosten

Bestellen bij Kroonschoenen.nl is gemakkelijk en snel. Als je op werkdagen voor 15.00uur besteld wordt jouw pakket in de meeste gevallen dezelfde dag nog verzonden! Wij verzenden altijd via DHL en berekenen hier een standaardtarief voor van 5 euro.

Bestelling gratis afhalen in de winkel

Haal jouw pakket sneller en gratis op in onze winkel. Je schoenen liggen dan in de meeste gevallen dezelfde dag al voor je klaar.
Kies bij het afhandelen van de bestelling bij verzendmethode voor “ophalen in de winkel”. je ontvangt een bericht per e-mail wanneer je bestelling klaar staat. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.

Versturen:

Kroonschoenen.nl streeft ernaar om bestellingen zo te verzenden dat je deze binnen 2 werkdagen in huis hebt.

Indien de levering vertraging oploopt- hetzij door tijdelijk niet in voorraad zijn, hetzij om andere redenen of indien een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd- zal je daarvan bericht ontvangen. je hebt in dat geval het recht om de (resterende) bestelling schriftelijk te annuleren.

Onze producten worden verzonden met DHL. Voor de meeste pakketten dient te worden getekend door de ontvanger. Er kan niet worden verzonden naar een antwoordnummer.

Je ontvangt een e-mail bericht met track and trace nummer zodra wij de bestelling hebben aangeboden bij DHL, middels dit nummer en je postcode kun je de verzendstatus van de bestelling volgen via https://www.dhlparcel.nl/nl/consument/track-en-trace.

Indien het pakket niet na de bovenstaande termijn is aangeboden, neem dan contact met ons op zodat wij een onderzoek voor je kunnen instellen. Vermeld a.u.b. altijd jouw bestelnummer als je contact met ons opneemt.

Verzendkosten:

Kroonschoenen.nl brengt per bestelling binnen Nederland € 5,00 verzendkosten in rekening. Buiten Nederland, afhankelijk van het land, minimaal € 10,00 (buiten de EU kunnen er aanvullende belastingen en toeslagen gelden).

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.