Shopping bag
Categorieën
Uw filters

Verzending en verzendkosten

Bij Kroonschoenen.nl kun je eenvoudig en snel jouw favoriete schoenen bestellen. 

We streven ernaar om jouw bestelling op werkdagen voor 15.00 uur nog dezelfde dag te verzenden. We maken gebruik van betrouwbare verzending via DHL. Voor verzending binnen Nederland rekenen wij een standaardtarief van €6,00. Voor verzending naar het buitenland gelden andere tarieven (afhankelijk van het land met een minimum van €10,00).

Wil je jouw bestelling liever gratis afhalen in onze winkel? Dat kan! Kies tijdens het afrekenen voor de optie "ophalen in de winkel" en jouw schoenen zullen snel voor je klaarliggen. Je ontvangt een e-mailbericht zodra jouw bestelling gereed is om op te halen.

We streven ernaar om jouw bestelling binnen 2 werkdagen bij jou thuis te bezorgen. Indien er vertraging optreedt of een bestelling niet volledig kan worden uitgevoerd, stellen wij je hiervan op de hoogte. Je hebt in dat geval het recht om de (resterende) bestelling schriftelijk te annuleren.

Houd er rekening mee dat we niet kunnen verzenden naar antwoordnummers.

Zodra wij jouw bestelling hebben aangeboden bij DHL, ontvang je een e-mail met een track en trace nummer. Via de website van DHL kun je de verzendstatus van jouw bestelling volgen.

Mocht jouw pakket niet binnen de aangegeven termijn worden geleverd, neem dan contact met ons op. Wij zullen dan een onderzoek instellen. Vergeet niet altijd jouw bestelnummer te vermelden bij het contact opnemen.
Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.