Shopping bag
Categorieën
Uw filters

Privacy verklaring

Bij Kroonschoenen.nl hechten we veel waarde aan de privacy van onze klanten. 
We behandelen alle door de klant verstrekte gegevens vertrouwelijk en gebruiken ze uitsluitend voor de volgende doeleinden:

Verwerking van bestellingen:
We gebruiken de verstrekte gegevens om bestellingen efficiënt te verwerken, inclusief betalingsafhandeling en bezorging op het juiste afleveradres.

Verbetering van gebruikerservaring:
We streven ernaar om onze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. De verstrekte gegevens helpen ons om de site te optimaliseren en een betere winkelervaring te bieden.

Aanbiedingen en informatie:
We kunnen (depersonaliseerde) aanbiedingen, acties of relevante informatie verstrekken aan onze klanten. Dit stelt ons in staat om gepersonaliseerde communicatie te verzenden die aansluit bij de interesses van de klant.

Bij Kroonschoenen.nl hanteren we strikte naleving van de geldende privacyregelgeving en wetgeving. We delen geen klantgegevens met derden, tenzij dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de bestelling (zoals bezorgpartners). Als de klant geen prijs meer stelt op het ontvangen van onze nieuwsbrief, kan deze zich eenvoudig afmelden via de link die in elke nieuwsbrief is opgenomen.

We streven ernaar om de privacy van onze klanten te waarborgen en staan altijd klaar om eventuele vragen of zorgen met betrekking tot privacy te beantwoorden.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.