Shopping bag
Categorieën
Uw filters

Ruilen of retourneren

Is het bestelde artikel niet helemaal naar wens qua maat of verwachtingen? Volg onderstaande stappen voor een goed retour proces.


Stap 1

Je kunt je bestelling retourneren binnen minimaal 14 dagen na levering. 


Stap 2

Ga met zorg om met je bestelde producten. 
Doe de items die je wilt retourneren onbeschadigd en compleet in de originele verpakking en verpak deze goed.

Voeg ook een het compleet ingevuld retourformulier toe aan het pakket.


Stap 3 

Geef je pakket af bij een verzendbedrijf naar keuze. 

Let op! Frankeer het pakket voldoende. De retourzending is op eigen kosten. 

Jijzelf bent verantwoordelijk voor het ontvangen van de retourzending door ons, dus frankeer de retourzending voldoende en bewaar het bonnetje waarop de track & trace code staat genoteerd.
Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor vermiste zendingen die aan ons zijn gericht. 

Breng je bestelde artikelen gemakkelijke en gratis retour in onze winkel te Utrecht

Stap 4 

Na ontvangst en controle van de retourzending, zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 8 werkdagen wordt teruggestort. Je ontvangt ook een e-mailbevestiging zodra wij de retourzending hebben verwerkt.


Houd er rekening mee dat we alleen overgaan tot retourstorting als het artikel in dezelfde staat wordt ontvangen als waarin het is verstuurd. Zorg ervoor dat de artikelen onbeschadigd en ongedragen zijn, met originele etiketten en in de originele verpakking.

Als je de volledige bestelling retourneert, ontvang je het bedrag inclusief verzendkosten terug op dezelfde betaalmethode die je hebt gebruikt. Bij gedeeltelijke retournering ontvang je alleen het bedrag van de geretourneerde artikelen terug op dezelfde betaalmethode. Voor creditcardbetalingen wordt het bedrag teruggestort op je creditcardrekening. Voor internationale klanten is het belangrijk om de BIC-code in te vullen (niet van toepassing bij creditcardbetalingen).


Heb je geen retourformulier ontvangen? Download deze dan hier. Print deze uit en stuur hem met het pakket mee om de retour procedure te kunnen versnellen. 

Ons retouradres:
Kroon schoenen 
Nachtegaalstraat 84
3581 AN Utrecht

Mocht je toch nog vragen hebben betreft de levering van de bestelling, kun je altijd telefonisch contact met ons opnemen 030- 2317013 of per email webshop@kroonschoenen.nl .


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.