Shopping bag
Uw filters

Ruilen of retourneren

Indien het artikel wat gekocht is via onze website niet voldoet aan uw verwachtingen, kunt u deze binnen minimaal 14 dagen na leverdatum voldoende gefrankeerd retour zenden naar Kroon Schoenen te Utrecht of deze in de winkel terugbrengen.

Na ontvangst van de retourzending ontvangt u per e-mail bericht dat uw zending is ontvangen. 

Vervolgens zullen wij overeenkomstig uw wensen het artikel ruilen of het bedrag aan u overmaken.
Terugbetaling zal plaatsvinden binnen 8 werkdagen, op de wijze waarop u heeft betaald. 

Bij het volledig terugsturen van uw bestelling ontvangt u het bedrag + de verzendkosten retour op de wijze waarop u heeft betaald. Indien u een deel van uw bestelling terug stuurt ontvangt u alleen het bedrag retour van het artikel dat u retourneert op de wijze waarop u heeft betaald. Heeft u per creditcard betaald, dan ontvangt u het bedrag weer terug op uw creditcard rekening. Voor onze buitenlandse klanten geldt dat de BIC code dient te worden ingevuld (niet bij creditcard betalingen).

Verzendvoorwaarden

Zorgt u ervoor dat de artikelen goed verpakt worden verzonden en dat u een bewijs van verzending ontvangt bij het postkantoor. Met dit bewijs is de zending te traceren. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor vermiste zendingen die aan ons zijn gericht. 


Ons retouradres:
Kroon Schoenen
Nachtegaalstraat 84
3581 AN Utrecht

Mocht u toch nog vragen hebben betreft de levering van uw bestelling, kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen 030- 2317013 of per email webshop@kroonschoenen.nl .

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.