Shopping bag
Categorieën
Uw filters

Disclaimer

Welkom op www.kroonschoenen.nl. Hieronder vindt u onze eenvoudige en duidelijke disclaimer met betrekking tot het gebruik van onze website.

Intellectueel eigendom
De informatie op deze website is gratis beschikbaar, maar u mag deze niet kopiëren, verspreiden, misbruiken of op enige andere manier gebruiken zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. Het intellectueel eigendom van de inhoud op deze website berust bij Kroon schoenen.

Geen garantie op juistheid
We streven ernaar om de informatie en prijzen op onze website zo zorgvuldig mogelijk weer te geven. Desondanks kunnen er onbedoelde fouten of onjuistheden voorkomen. Kroon schoenen aanvaard geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledige of onjuiste informatie op deze website.
 
Hoewel we ons inzetten voor een actuele website, kunnen we, ondanks onze inspanningen, niet garanderen dat de informatie of inhoud op deze website altijd volledig en accuraat is. Daarom kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onvolledige of onjuiste informatie.

De informatie en producten op onze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. We behouden ons het recht voor om materialen op deze website zonder voorafgaande mededeling te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen. Kroon schoenen is niet verantwoordelijk voor de informatie op externe websites waarnaar we via hyperlinks verwijzen.

Wijzigingen
Als er wijzigingen plaatsvinden in deze disclaimer, vindt u altijd de meest recente versie op onze website.

Mocht u vragen hebben over onze disclaimer of andere zaken, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.