Shopping bag
Categorieën
Uw filters

Garantie

Vol vertrouwen winkelen bij Kroonschoenen.nl - Onze garantie voor jouw tevredenheid!

Bij Kroonschoenen.nl willen we dat je met volle tevredenheid kunt winkelen. Daarom bieden we een duidelijke en eenvoudige garantie op onze producten. Wanneer je bij ons winkelt, kun je erop vertrouwen dat we jouw aankoop ondersteunen.

Onze garantievoorwaarden zijn simpel: houd je bon of betalingsbewijs bij de hand om aanspraak te kunnen maken op garantie. We zorgen ervoor dat eventuele gebreken die niet door normale slijtage zijn veroorzaakt vakkundig worden hersteld. Mocht reparatie niet mogelijk zijn, dan bieden we je graag een vervangend paar aan of restitutie in overleg.

Garantie is alleen van toepassing met uw bon of betalingsbewijs. Het is belangrijk om te weten dat bepaalde zaken niet onder de garantie vallen: Denk hierbij aan slijtage van hakken, verzoolde schoenen, schoenen met lak of applicaties zoals pailletten/glinsters, lederen schoenen met speciale materialen, afgeven van voering, kunst- of imitatieleer, textielschoenen en schoenen met een bovenzijde van dierlijk haar. Ook gebreken die zijn ontstaan door verkeerd gebruik en niet aan de verkoper kunnen worden toegeschreven, vallen buiten de garantie.

Mocht je desondanks vroegtijdige problemen ondervinden met je schoenen, kun je altijd een beroep doen op onze serviceafdeling. We staan klaar om je te helpen en een passende oplossing te bieden.

Bij Kroonschoenen.nl geloven we in kwaliteit en tevredenheid. Shop met vertrouwen, wetende dat we achter onze producten staan en jouw tevredenheid ons hoogste doel is.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.