Shopping bag
Categorieën
Uw filters

Service

Spaarsysteem voor korting (zonder pasje)

Korting sparen zonder gedoe!

Bij Kroonschoenen.nl maken we het u gemakkelijk om korting te sparen. Voor elke €30 die u bij ons besteedt aan producten zonder korting, spaart u één punt. En wat nog beter is: elke punt is €1 waard!

Twee keer per jaar, in het voorjaar en in het najaar, sturen we al onze klanten die meer dan tien punten hebben gespaard een speciale kortingscheque. Met deze cheque kunt u bij al onze afdelingen, exclusief afgeprijsde producten, profiteren van korting. Denk hierbij aan schoenen, accessoires en kleding.

Het beste van alles is dat u uw gespaarde punten kunt verzilveren in het lopende seizoen, zodra u de kortingscheque heeft ontvangen. Uw actuele puntenaantal wordt vermeld op uw kassabon.

Cadeaubonnen - het perfecte geschenk!

Bij Kroonschoenen.nl bieden we ook cadeaubonnen aan, zodat u iemand kunt verrassen met een leuk geschenk. U kunt eenvoudig online een cadeaubon bestellen voor elk gewenst bedrag. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in onze winkel om een cadeaubon aan te schaffen.

Let op: Na aanschaf van de cadeaubon kan deze niet meer ingewisseld worden tegen contanten. Het is een geweldige manier om iemand blij te maken met de vrijheid om zelf iets moois uit te kiezen bij Kroonschoenen.nl!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.