Shopping bag
Uw filters

Service

Spaarsysteem voor korting (zonder pasje)

Bij iedere € 30 die u bij ons besteed aan producten zonder korting spaart u één punt wat gelijk staat aan € 1 korting. Twee keer per jaar, in het voorjaar en in het najaar, sturen wij elke klant die meer dan tien punten gespaard heeft een kortingscheque toe. Deze cheque kan op elke afdeling bij niet-afgeprijsde producten als kortingsvoucher gebruikt worden. Denkt u dan aan: schoenen, accessoires en kleding.
U kunt uw punten verzilveren in het lopende seizoen nadat u de cheque heeft ontvangen. Uw actuele puntenaantal staat op uw kassabon vermeld.

Cadeaubon

Bij Kroon schoenen en La Pomme kinderschoenen te Utrecht kunt u een cadeaubon voor elk gewenst bedrag kopen. Leuk om te geven, leuk om te ontvangen!

U kunt gemakkelijk een cadeaubon hier online bestellen. Natuurlijk bent u voor een cadeaubon ook altijd welkom in de winkel. 

Na aanschaf van de cadeaubon kan deze niet meer ingewisseld worden tegen contanten. Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.