Shopping bag
Uw filters

Algemene Voorwaarden

Toepasselijkheid

Deze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten en alle (overige) handelingen en rechtshandelingen tussen de klant en Kroonschoenen.nl. Van deze voorwaarden kan slechts worden afgeweken, indien dit uitdrukkelijk schriftelijk is overeengekomen.

Totstandkoming overeenkomst

Op de website registreert de klant zichzelf en kan de klant de gewenste artikelen selecteren en bestellen. De registratie dient volledig te zijn en op waarheid te berusten. Met het verzenden van het bestelformulier wordt de bestelling geplaatst en komt de overeenkomst tot stand. Met het plaatsen van de bestelling gaat de klant tevens akkoord met de algemene voorwaarden van Kroonschoenen.nl.

De klant kan inloggen op zijn account om de status van zijn bestelling te bekijken. Bij de bestelling ontvangt de klant een factuur, dit is tevens het betalingsbewijs en garantiebewijs.

Prijzen

Alle aangegeven prijzen op Kroonschoenen.nl zijn inclusief BTW. Alle aanbiedingen/ afbeeldingen/ prijzen zijn onder voorbehoud van type/ scan fouten, minimale kleurverschillen door weergave op internet en/of wijzigingen door de fabrikant.

Betaling

Wanneer een bestelling is geplaatst, ontvang de klant een bevestigingsmail met vermelding van de totale kosten, eventueel inclusief verzendkosten. Kroonschoenen.nl levert haar artikelen na betaling. Betalingen kunnen worden gedaan via het betalingssysteem iDEAL, Creditcard betaling of door middel van een overschrijving. Indien gebruik wordt gemaakt van overschrijving wordt de bestelling maximaal 3 werkdagen voor de klant apart gehouden tot de betaling is ontvangen.

Verzenden / levertijd

Kroonschoenen.nl verstuurt haar bestellingen met PostNL. We streven er naar de bestellingen die voor 15.00 uur geplaatst zijn nog dezelfde dag te versturen. Gemiddeld is de levertijd tussen 1 en 3 dagen. Houd er rekening mee dat Kroonschoenen.nl alleen op werkdagen bestellingen verstuurd. Op bestellingen die in het weekend of tijdens nationale feestdagen worden besteld, wordt de eerstvolgende werkdag gereageerd. 

Voor de meeste pakketten dient te worden getekend door de ontvanger. Er kan niet worden verzonden naar een antwoordnummer.

U ontvangt een e-mail bericht met track and trace nummer zodra wij de bestelling hebben aangeboden bij PostNL, middels dit nummer en uw postcode kunt u de verzendstatus van uw bestelling volgen via https://jouw.postnl.nl/#!/track-en-trace/zoeken.

Indien het pakket niet na de bovenstaande termijn is aangeboden, neemt u dan contact met ons op zodat wij een onderzoek voor u kunnen instellen. Vermeld a.u.b. altijd uw bestelnummer als u contact met ons opneemt.
Indien u niet thuis bent bij het afleveren van uw pakket, ontvangt u een kaartje in de brievenbus van de PostNL bezorger. Hierop staat een `Niet-thuis-code`. Op de website van PostNL kunt u met deze code aangeven wanneer de tweede bezorging u het beste uitkomt. Het internet adres staat op de ontvangen kaart. Mocht u dan ook niet thuis zijn, dan kunt u het afhalen op een PostNL-servicepunt met een afhaalbewijs van de postbode. Het adres van het servicepunt staat op het afhaalbewijs dat u ontvangt van de postbode. Let er wel op dat u zich moet legitimeren bij het afhalen. U dient het pakket overigens wel binnen een week af te halen.

De verzendkosten bedragen € 5,00 per bestelling. Zodra de bestelling is verzonden ontvangt de klant een verzendingsbericht via de mail. 

Voor verzendingen naar het buitenland zijn de kosten afhankelijk van het land, minimaal € 10,00 per bestelling (buiten de EU kunnen er aanvullende belastingen en toeslagen gelden).

Ook kan de bestelling in de winkel worden opgehaald, er worden dan geen verzendkosten in rekening gebracht. 

De levertijd vangt aan op het moment dat de betaling is ontvangen. Het kan voorkomen dat de klant een artikel heeft besteld en dat dit niet meer leverbaar is. Mocht dit het geval zijn, dan stellen wij de klant daar zo snel mogelijk van op de hoogte. 

Ruilen / retourneren

Alle artikelen gekocht via onze webshop kunnen binnen 14 dagen gefrankeerd worden teruggezonden naar Kroonschoenen.nl of in de winkel worden teruggebracht. De poststempel van onze verzending is bepalend voor het vaststellen van de verzenddatum, vanaf dit moment geldt een zichttermijn van 14 dagen.

Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd in de originele verpakking, in onbeschadigde staat met prijsstickers, ze moeten in dezelfde conditie verkeren zoals de klant ze heeft ontvangen en mogen niet gebruikt of gedragen zijn, passen mag uiteraard wel. 

In geval van retourneren vergoedt Kroonschoenen.nl:

- bij het volledig terugsturen van de bestelling het bedrag van het artikel + de verzendkosten. 

- bij een deel van de bestelling het bedrag van het artikel dat geretourneerd wordt. 

Ongefrankeerde retourzendingen of zendingen onder rembours worden niet geaccepteerd. 

Terugbetaling zal plaatsvinden binnen 8 werkdagen, op de wijze waarop de klant heeft betaald. Heeft de klant bijvoorbeeld per creditcard betaald, dan ontvangt de klant het bedrag weer terug op de creditcard rekening. Na het verstrijken van de zichttermijn wordt de koopovereenkomst een feit. 

Mocht de klant een artikel willen ruilen/retourneren, dan kan de bestelling geretourneerd worden of teruggebracht worden in de winkel. 


Retouradres:
Kroon Schoenen
Nachtegaalstraat 84
3581 AN Utrecht.

Kroonschoenen.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vermiste zendingen die aan haar zijn gericht.

Na ontvangst van de retourzending ontvangt de klant per e-mail bericht dat zijn verzending is ontvangen.

Garantie en aansprakelijkheid

Kroonschoenen.nl is verantwoordelijk voor de door haar getoonde en geleverde artikelen en de levering ervan. Wanneer het afgeleverde niet aan de overeenkomst beantwoordt zal Kroonschoenen.nl overgaan tot herstel of vervanging van het afgeleverde artikel. Kroonschoenen.nl bepaalt de wijze van reparatie / herstel en verzending. 

De algemene garantie is alleen geldig met bon/betalingsbewijs.

Gebreken die niet door slijtage veroorzaakt zijn worden vakkundig hersteld of indien herstellen niet mogelijk is krijgt de klant een vervangend paar of in overleg geld terug. Klachten die wij niet kunnen vergoeden zijn: slijtage van zolen en hakken, materiaal voorzien van lak of applicaties zoals pailletten/glinsters, kapotte neuzen bij kinderschoenen, kapotte ritsen en andere door een verkeerd gebruik veroorzaakte gebreken, die de verkoper niet verwijtbaar zijn.

Indien vast komt te staan dat Kroonschoenen.nl toch aansprakelijk zou zijn voor enige schade, dan is de aansprakelijkheid gemaximeerd tot het aankoopbedrag van de bestelling.

Overmacht

Kroonschoenen.nl is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting tegenover de koper indien zij daartoe gehinderd is door overmacht. Onder overmacht wordt onder andere en in ieder geval verstaan ernstige bedrijfsstoringen bij Kroonschoenen.nl en transportstagnatie.

Privacy

De gegevens die door de Klant worden verstrekt, worden door Kroonschoenen.nl vertrouwelijk behandeld en worden gebruikt voor de volgende doeleinden: 

- het verwerken van de bestelling, de betaling daarvan en de bezorging op het juiste afleveradres
- het bevorderen van de gebruikersvriendelijkheid van de site
- het kunnen doen van (depersonaliseerde) aanbiedingen en acties of het verstrekken van voor de klant relevante informatie of nieuwsbrief.

Kroonschoenen.nl neemt daarbij de van toepassing zijnde privacyregel- en wetgeving in acht en verstrekt geen klantgegevens aan derden.

Als de klant niet langer prijs stelt op de nieuwsbrief van kroonschoenen.nl, dient kan de klant zich eenvoudig afmelden via de link die in de nieuwsbrief is opgenomen.

Copyright

Kroonschoenen.nl is een geregistreerd handelsmerk. Het is verboden om zonder schriftelijke toestemming teksten en/of beeldmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken, Bij overtreding zal Kroonschoenen.nl juridische stappen ondernemen.

Alle rechten voorbehouden aan Kroonschoenen.nl.

Aansprakelijkheid

De aansprakelijkheid van Kroonschoenen.nl uit hoofde van de met de klant gesloten overeenkomst is onder alle omstandigheden beperkt tot het factuurbedrag van de overeenkomst exclusief BTW.

Kroon CV is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30013211, BTW nr 002223673B01

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.