Shopping bag
Categorieën
Uw filters

Algemene Voorwaarden

Welkom bij Kroonschoenen.nl! Hieronder vindt u een overzicht van onze eenvoudige en duidelijke algemene voorwaarden.


Toepasselijkheid
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten en handelingen tussen de klant en Kroonschoenen.nl, tenzij anders schriftelijk overeengekomen.

Totstandkoming overeenkomst
Op onze website kan de klant zich registreren, artikelen selecteren en bestellen. De registratie dient volledig en juist te zijn. Door het verzenden van het bestelformulier wordt de bestelling geplaatst en komt de overeenkomst tot stand. Bij de bestelling ontvangt de klant een factuur, die tevens dient als betalingsbewijs en garantiebewijs.

Prijzen

Alle vermelde prijzen op Kroonschoenen.nl zijn inclusief BTW. Hoewel we ernaar streven om de prijzen zo nauwkeurig mogelijk weer te geven, kunnen er typ- of scanfouten optreden. Dergelijke fouten vormen geen grond voor het claimen of veronderstellen van een contract of overeenkomst met Kroonschoenen.nl.

Betaling
Na het plaatsen van een bestelling ontvangt de klant een bevestigingsmail met de totale kosten, inclusief eventuele verzendkosten. Kroonschoenen.nl levert de artikelen na ontvangst van de betaling. De klant kan betalen met creditcard, betaalpas via onze beveiligde afrekenpagina. Het bedrag wordt afgeschreven op het moment van bestelling en bevestiging. Bij betaling met een creditcard wordt het bedrag direct afgeschreven.

Verzending en levertijd
Kroonschoenen.nl verzendt bestellingen via DHL. We streven ernaar om bestellingen binnen 2 werkdagen te leveren, met een gemiddelde levertijd van 1 tot 3 dagen. Houd er rekening mee dat we alleen op werkdagen bestellingen verzenden. Voor bestellingen in het weekend of tijdens nationale feestdagen reageren we op de eerstvolgende werkdag. Voor de meeste pakketten is een handtekening vereist bij ontvangst. We verzenden niet naar antwoordnummers.

Zodra we de bestelling bij DHL hebben aangeboden, ontvangt de klant een e-mail met een track & trace-nummer. Via dit nummer en de postcode kan de klant de verzendstatus van de bestelling volgen op de website van DHL. Als de bestelling niet binnen de aangegeven termijn is afgeleverd, neem dan contact met ons op zodat we een onderzoek kunnen instellen. Vergeet niet om altijd uw bestelnummer te vermelden.

De verzendkosten bedragen €6,00 per bestelling. Zodra de bestelling is verzonden, ontvangt de klant een verzendbevestiging per e-mail. Voor internationale verzendingen zijn de kosten afhankelijk van het land, met een minimum van €10,00 per bestelling (buiten de EU kunnen extra belastingen en toeslagen gelden).

Het is ook mogelijk om de bestelling gratis op te halen in de winkel, waarbij er geen verzendkosten in rekening worden gebracht.

Retourneren
Alle artikelen die via onze webshop zijn gekocht, kunnen binnen 14 dagen op eigen kosten worden geretourneerd naar Kroonschoenen te Utrecht. Retourneren kan ook in de winkel. De poststempel van onze verzending bepaalt de verzenddatum en start de zichttermijn van 14 dagen.

Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd in de originele verpakking, in onbeschadigde staat en met de prijsstickers nog bevestigd. Ze mogen niet gebruikt of gedragen zijn, maar passen is uiteraard wel toegestaan.

Bij retournering vergoedt Kroonschoenen.nl:

Het volledige bedrag van de bestelling inclusief verzendkosten bij volledige retournering.
Het bedrag van het geretourneerde artikel bij gedeeltelijke retournering.
Ongefrankeerde retourzendingen of zendingen onder rembours worden niet geaccepteerd. Terugbetaling zal plaatsvinden binnen 8 werkdagen via de oorspronkelijke betaalmethode
Na het verstrijken van de zichttermijn wordt de koopovereenkomst definitief.


Voor het ruilen of retourneren van artikelen kan de klant deze terugsturen naar het volgende adres:
Kroon Schoenen
Nachtegaalstraat 84
3581 AN Utrecht

Kroonschoenen.nl is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte zendingen die aan ons zijn gericht. Na ontvangst van de retourzending ontvangt de klant een e-mail ter bevestiging.

Garantie en aansprakelijkheid
Kroonschoenen.nl is verantwoordelijk voor de getoonde en geleverde artikelen en de levering ervan. Indien het geleverde artikel niet aan de overeenkomst voldoet, zal Kroonschoenen.nl het artikel repareren of vervangen. De wijze van reparatie, herstel en verzending wordt bepaald door Kroonschoenen.nl.

De algemene garantie is alleen geldig met een bon of betalingsbewijs. Gebreken die niet door normale slijtage zijn veroorzaakt, worden vakkundig hersteld. Indien herstel niet mogelijk is, wordt er een vervangend paar geleverd of wordt er in overleg een terugbetaling gedaan. Klachten die niet vergoed kunnen worden, zijn onder andere slijtage van zolen en hakken, schade aan lak- of applicatiemateriaal zoals pailletten, kapotte neuzen bij kinderschoenen, kapotte ritsen en andere gebreken die door verkeerd gebruik zijn ontstaan en niet aan de verkoper kunnen worden toegeschreven.

Indien Kroonschoenen.nl aansprakelijk zou zijn voor enige schade, is de aansprakelijkheid beperkt tot het factuurbedrag van de overeenkomst exclusief BTW.

Overmacht
Kroonschoenen.nl is niet verplicht om aan haar verplichtingen te voldoen indien er sprake is van overmacht. Onder overmacht wordt onder andere verstaan ernstige bedrijfsstoringen en transportvertragingen bij Kroonschoenen.nl.

Privacy
Bij Kroonschoenen.nl behandelen we de verstrekte klantgegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze voor de verwerking van de bestelling, betaling en bezorging op het juiste adres, het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van de website en het doen van gepersonaliseerde aanbiedingen, acties of relevante informatie en nieuwsbrieven. We houden ons aan de toepasselijke privacyregelgeving en verstrekken geen klantgegevens aan derden. Als de klant geen prijs meer stelt op onze nieuwsbrief, kan deze zich eenvoudig afmelden via de link in de nieuwsbrief.

Copyright
Kroonschoenen.nl is een geregistreerd handelsmerk. Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming teksten en/of beeldmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding zal Kroonschoenen.nl juridische stappen ondernemen.

Aansprakelijkheid
De aansprakelijkheid van Kroonschoenen.nl uit hoofde van de overeenkomst met de klant is onder alle omstandigheden beperkt tot het factuurbedrag van de overeenkomst exclusief BTW.

Kroon CV is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
KVK nr: 30013211
BTW nr. 002223673B01.Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.