Shopping bag
Categorieën
Uw filters

Kaotiko

(0 Producten)
Sorteren op
Per pagina
Filters
Filters

Kaotikio

'Waar streetwear mode tot leven komt'

Stap in de opwindende wereld van Kaotiko, een toonaangevend Spaans modemerk dat in 1999 het levenslicht zag. Gespecialiseerd in urban streetwear en casual mode, weet Kaotiko perfect de pulserende energie van de straatcultuur vast te leggen.

 De collectie is geïnspireerd door de bruisende stedelijke sfeer. Trendy sneakers voor dames en heren, in opvallende prints en levendige kleuren 

Het maakt niet uit of je door de straten zwerft of je stijl laat spreken op een ontspannen dagje uit. De missie van Kaotiko is om jou te laten stralen, met een unieke stijl die jouw persoonlijkheid en zelfvertrouwen benadrukt.


Bestel Kaotiko bij Kroon schoenen.

 Wanneer je bij ons voor 15:00 een bestelling plaatst, verzenden wij in de meeste gevallen dezelfde dag jouw pakketje. Per mail houden wij je op de hoogte over de status van je online bestelling.

 Heb je nog vragen over je bestelling neem dan contact met ons op via telefoonnummer 030 - 231 7013 of per email via info@kroonschoenen.nl


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.