Shopping bag
Uw filters

Betalen

U kunt in onze webshop kroonschoenen.nl betalen met iDEAL en Creditcard. Met behulp van iDEAL kunt u zelf kiezen bij welke van de door u aangesloten banken u wilt betalen. Bij het betaalmiddel Creditcard heeft u de keuze uit MasterCard en VisaCard.

U kunt voor betaling met creditcard of betaalpas gebruik maken van onze beveiligde afrekenpagina's. Het bedrag wordt afgerekend op het moment dat u uw order plaatst en een bevestiging ontvangt. Indien u betaald met een creditcard wordt het geld op het moment van betaling gelijk gedebiteerd.

Alle betalingen en terugbetalingen worden verzorgd via Worldline. Bij terugbetalingen komt dit via de rekening derden gelden van Worldline.

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:
• U bestelt een product
• Kies iDEAL als betaalmethode
• Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
• U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
• De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
• Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
• U ontvangt een bevestiging van uw bank
• U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

Creditcards

MasterCard:
Snel, gemakkelijk en veilig.
Online betalen werkt als volgt: u vult het creditcard nummer, de vervaldatum en de driecijferige veiligheidscode op de achterkant van de creditcard (CVC code) in op de betaalpagina van de site. Bij vrijwel alle Nederlandse sites en steeds meer buitenlandse sites wordt u vervolgens gevraagd om uw MasterCard® SecureCode™. Hierdoor wordt betalen op internet net zo veilig, simpel en gemakkelijk als in de winkel betalen met uw MasterCard creditcard.

Hoe werkt MasterCard® SecureCode™?
1. Afhankelijk van uw bank maakt u zelf voorafgaand of tijdens het winkelen een wachtwoord aan. Of krijgt u uw code via de eigen identificatiemethode van uw bank.
2. Tijdens het normale afrekenproces wordt u vervolgens gevraagd uw SecureCode in te voeren of, indien u dit nog niet heeft gedaan, eerst te activeren.
3. Elke keer dat u uw MasterCard SecureCode gebruikt, wordt deze eerst bij MasterCard of bij uw bank gecontroleerd.
4. Zo betaalt u veilig online. Niemand anders heeft toegang tot uw SecureCode. De aankoop vindt alleen doorgang als de door u ingegeven SecureCode juist is.

Meer informatie
Voor meer informatie over hoe MasterCard SecureCode werkt voor uw MasterCard creditcard , kunt u terecht op de website van uw bank of kaartuitgevende instantie. Hier vindt u informatie over hoe u uw MasterCard SecureCode aan kunt maken.

VisaCard:
Voor Visa creditcard zijn alle handelingen om te betalen gelijk aan die van Mastercard (uitleg hierboven). De 3D Secure methode wordt bij Visa genoemd: Verified by Visa.

Meer informatie
Voor meer informatie over hoe 3D secure code Verified by Visa werkt voor uw Visa creditcard , kunt u terecht op de website van uw bank of kaartuitgevende instantie. Hier vindt u informatie over hoe u uw Verified by Visa code aan kunt maken.

Betalingstoring

Bij Kroonschoenen.nl werken wij met de betrouwbare en veilige Payment Provider Worldline. Zij verzorgen voor ons de iDEAL en Creditcard betalingsmogelijkheden op een beveiligde internetverbinding. Ondanks hun inzet kan het voorkomen dat er een betalingstoring plaats vindt in iDEAL, bij één van de aangesloten banken of bij de Creditcard maatschappijen.

Indien er sprake is van een betalingstoring, neem dan direct contact met ons op per telefoon of e-mail. Wij zullen u dan meteen proberen te helpen met het afronden van uw bestelling.

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.