Shopping bag
Categorieën
Uw filters

Hoeden van House of Ord

Hoeden van het merk House of Ord voor dames en heren bij Kroon schoenen. (Alleen verkrijgbaar in onze winkel)


Hoofddeksels in stijl: Maak kennis met het merk House of Ord.


Neem de schaduw met je mee! ☀️ Dat is het motto van House of Ord, een merk dat stijl en functionaliteit combineert in hun exclusieve collectie hoeden.
Deze blog neemt je mee op een reis door het verhaal en de kenmerken van House of Ord hoeden, ontworpen om je te beschermen tegen de zonnestralen terwijl je geniet van het buitenleven.
Er is niet alleen een collectie hoeden voor de zomer maar ook voor dit najaar heeft House of Ord een mooie collectie samengesteld in najaarskleuren en warme materialen.


Een Beetje Geschiedenis

Met ruim 10 jaar ervaring in de industrie is House of Ord een expert op het gebied van zonbescherming.
Ontstaan in het zonnige Zuid-Afrika, begrijpt dit merk als geen ander hoe belangrijk het is om jezelf te beschermen tegen schadelijke UV-stralen, vooral tijdens avonturen in de buitenlucht.


De Collecties: House of Ord en Emthunzini Hats

House of Ord biedt twee vooraanstaande collecties van hoeden: House of Ord – Cape town (beschikbaar in Europa) en Emthunzini Hats (beschikbaar in Zuidelijk Afrika).

Beide collecties belichamen de kernwaarden van het merk: stijlvol, duurzaam en functioneel.


Premium Bescherming met UPF50+

Een van de belangrijkste kenmerken van

House of Ord hoeden  hebben een UV bescherming van UPF50+. Deze classificatie is wereldwijd erkend als de hoogste mate van bescherming tegen schadelijke zonnestralen. 
Het dragen van deze gecertificeerde hoeden blokkeert maar liefst 97,5% van de schadelijke UV-stralen van de zon, waardoor je huid gezond blijft, zelfs tijdens langdurige blootstelling aan de zon.


Duurzaamheid staat voorop

Les Visionnaires zet zich in voor duurzaamheid door het gebruik van hoogwaardige materialen en duurzame productiemethoden.

De hoeden zijn ontworpen met het oog op een langere levensduur, met functionaliteiten en hoogwaardige materialen. Het gebruik van natuurlijke vezels onderstreept hun toewijding aan duurzaamheid.


Mode & Functie in Perfecte Harmonie

De hoeden van House of Ord combineren mode met functionaliteit. Of je nu op zoek bent naar een unieke aanpassing voor windbestendigheid of een pletbestendige hoed voor op reis,

House of Ord biedt stijlvolle en functionele oplossingen zonder compromissen te sluiten op het gebied van kwaliteit.

Let op: Deze collectie is alleen in onze winkel verkrijgbaar.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.