Shopping bag
Categorieën
Uw filters

Giesswein

(0 Producten)
Sorteren op
Per pagina
Filters
Filters

Giesswein

'Een mix van goede ambacht en comfort'

De  pantoffels van Giesswein zijn vol van warmte en zachtheid van natuurlijke wol, waardoor jouw voeten altijd worden omhuld door puur comfort. Giesswein streeft ernaar om niet alleen kwaliteitsschoeisel te bieden, maar ook een gevoel van welzijn en ontspanning.

Met een harmonieuze mix van traditioneel vakmanschap en eigentijdse stijl, biedt Giesswein een assortiment pantoffels voor zowel dames als heren. Laat je betoveren door de hoogwaardige materialen en tijdloze ontwerpen die de essentie van Giesswein belichamen.


Bestel Giesswein bij Kroon schoenen

Wanneer je bij ons voor 15:00 een bestelling plaatst, verzenden wij in de meeste gevallen dezelfde dag jouw pakketje. Per mail houden wij je op de hoogte over de status van je online bestelling.

Heb je nog vragen over je bestelling neem dan contact met ons op via telefoonnummer 030 - 231 7013 of per email via info@kroonschoenen.nl

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.