Shopping bag
Uw filters

Geselecteerde filters

  • Birkenstock

Birkenstock

(0 Producten)
Sorteren op
Per pagina
Filters
Filters

Geselecteerde filters

  • Birkenstock

Het merk.


BIRKENSTOCK vormt een grote uitzondering in de door vluchtige modetrends gekenmerkte kledingindustrie. De historische oorsprong van BIRKENSTOCK gaat terug tot in het jaar 1774. De identiteit van het merk is opgebouwd op het solide fundament van een ondernemingsgeschiedenis die tweeënhalve eeuw terug reikt.

BIRKENSTOCK is een wereldmerk en staat in de lijst van een van de bekendste Duitse merken ter wereld. Met zo'n 3.000 medewerkers is de traditierijke familieonderneming de grootste werkgever binnen de Duitse schoenenindustrie.
BIRKENSTOCK produceert het grootste deel van zijn producten in eigen productievestigingen in het thuisland Duitsland.


De producten van BIRKENSTOCK worden in ongeveer 90 landen over de hele wereld en in alle vijf werelddelen verkocht. In Duitsland beschikt BIRKENSTOCK over acht vestigingen. Internationaal hebben zij verkoopvestigingen in de Verenigde Staten, Brazilië, China, Hong Kong, Japan, Denemarken, Slowakije, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

Het product


BIRKENSTOCK heeft als missie producten creëren die het leven van hun klanten eenvoudiger en beter maken.
Met als kern product hun unieke, anatomisch gevormde voetbed. BIRKENSTOCK heeft het voetbed uitgevonden en ook de betekenis van het woord 'voetbed' bepaald. Het voetbed is niet alleen een uniek, revolutionair product concept dat de weg voor een volledig nieuwe markt heeft vrijgemaakt. Het is tegelijkertijd een leidraad en oriëntatiepunt voor alles wat zij doen. Vandaag en in de toekomst, willen zij dat hun voetbed voor iedereen beschikbaar is.

BIRKENSTOCK staat voor een uitstekend comfort, grote functionaliteit en een buitengewoon hoge kwaliteit. De hoge kwaliteit is het resultaat van zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige grondstoffen uit duurzame bronnen. De producten bevorderen het welzijn. Ze doen goed, in de beste zin van het woord. Daardoor onderscheiden ze zich op een duidelijke manier van de grote massa aan goedkope producten.
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.