Shopping bag
Categorieën
Uw filters

Geselecteerde filters

  • Alberto Fermani

Alberto Fermani

(0 Producten)
Sorteren op
Per pagina
Filters
Filters

Geselecteerde filters

  • Alberto Fermani

Alberto Fermani

Het bedrijf werd in 1960 opgericht door Alberto Fermani, een ondernemer geïnspireerd door de passie voor de productie van handgemaakte schoenen, waardoor de eeuwenoude traditie uniek in de wereld weer tot leven kwam: de Italiaanse ambachtelijke winkel. Het bedrijf is gevestigd in Petriolo, een kleine stad die behoren tot de provincie Macerata, in de Marken. 

Door Alberto Fermani's flair en toewijding draaide de onderneming van een klein ambachtelijk atelier uit in een grote-sized schoenenmerk bedrijf, waarvan de producten worden verkocht over de hele wereld.

In de loop der jaren, heeft Alberto Fermani een unieke mix van stijl en comfort ontwikkeld, het combineren van de Italiaanse schoen productie traditie met technische innovatie. Alberto Fermani beschikt over een hoge ranking dankzij haar aanwezigheid in meer dan 20 landen over de hele wereld en in de beste winkels aanbieden van mode-producten en de beste authentieke Made in Italy.

In 2013 werd het bedrijf Alberto Fermani overgenomen door de Italiaanse Holding Moda, een bedrijf dat onder leiding van de ondernemer uit de Marche, Cleto Sagripanti, waarvan het belangrijkste doel is het bevorderen van de meest representatieve Italiaanse modemerken, in termen van kwaliteit en flair.

In Utrecht is Alberto Fermani te koop bij Kroon schoenen op de Nachtegaalstraat.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.