Shopping bag
Categorieën
Uw filters

Geselecteerde filters

  • Red Rag

Red Rag

(1 Product)
Sorteren op
Per pagina
Filters
Filters

Geselecteerde filters

  • Red Rag
Red Rag
74396
€ 160,00 € 89,00

Red-Rag


Red-Rag is een uitdagend en prikkelend/eigenwijs Nederlands kinderschoenenmerk voor meisjes en jongens . Een uitgesproken collectie schoenen die zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en bijzondere materialen. Echt voor stoere meisjes en jongens die weten wat ze willen en niet alleen achter de trend aan gaan.
Bij rad-ragg geen saaie standaard schoenen maar mooie prints, labeling maar ook in de schoenen is grappige humor verwerkt

De ontwerpers willen graag een collectie maken die weer net even anders is, ze zoeken graag de grenzen op. Het schoenenmerk wil prikkelen als een ‘red-rag’ op een stier en ontwerpt daarom schoenen die net even anders zijn.
 
Met een herkenbaar design en oog voor trends, biedt Red-Rag een lijn voor kids die zich willen onderscheiden.
Een collectie voor alle leeftijden; van de allerkleinste die kruipen tot de tieners die alles denken te weten. Ontworpen en met de hand gemaakt door vakmensen in Italië en Portugal. Dutch design, made in Europe!

Vergelijkbare merken voor kinderen zijn: Geox, Koel4kids, Develeb en Shoesme

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.