Shopping bag
Uw filters

Kinder collectie

Naast een enorme keuze uit damesschoenen en herenschoenen bij Kroon schoenen, hebben wij ook een breed assortiment aan kinderschoenen. In onze winkel treft u een speciale kinderafdeling, La Pomme, aan waar u terecht kunt voor een grote variatie in kinderschoenen van diverse bekende merken.

Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring bij La Pomme kinderschoenen in de verkoop van eerste loopschoenen en kinderschoenen. U kunt bij ons al terecht voor babyschoenen, de eerste loopschoenen en kinderschoenen. De La Pomme kinderschoenen afdeling in de schoenenwinkel van Kroon schoenen is voor kinderen met maat 18 tot en met maat 39.

Met onze vakkundige hulp meten wij de voeten van uw kind en hierbij zoeken wij de leukste passende schoenen. De voeten van uw kind verdienen het beste en dat is precies de reden dat La Pomme kinderschoenen op zorgvuldige wijze haar collectie heeft samengesteld. De maten in ons assortiment beginnen vanaf maat 18 tot en met maat 39.

La Pomme kinderschoenen heeft voor kinderen een grote verscheidenheid aan schoenen. De collectie bestaat uit babyschoenen, booties, instapschoenen, sportschoenen, gympen, klittenbandschoenen, laarzen, sandalen, slippers, sneakers en veterschoenen van diverse merken zoals: Naturino, Bunnies, Kipling, Red Rag, Sketchers, New Balance, Shoesme, Puma, Bikkembergs, Fila. Kortom, La Pomme kinderschoenen is uw kinderschoenenzaak in Utrecht.

Baby schoenen

La Pomme kinderschoenen in Utrecht is de speciale kinderafdeling bij Kroon schoenen waar u terecht kunt voor kinderschoenen van diverse merken voor uw kind vanaf 0 jaar. Voor alle kinderen zijn goede passende schoenen van groot belang in verband met het ontwikkelen van de voeten en wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van babyschoenen tot tienerschoenen.

Met onze vakkundige hulp kunnen wij de best passende schoenen adviseren en aan de hand daarvan kiest u de leukste babyschoenen of eerste loopschoenen uit voor uw kind.

Diverse merken zijn vertegenwoordigd, zodat u gegarandeerd met een goede kwaliteit babyschoenen bij ons vertrekt. Bovendien is onze collectie babyschoenen en eerste loopschoenen bij de La Pomme kinderafdeling zeer gevarieerd, zodat er voldoende keuze is uit de verschillende soorten babyschoenen en eerste loopschoenen.

Stap eens binnen bij La Pomme, de leukste kinderschoenenwinkel in Utrecht die u niet mag missen.

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.