Shopping bag
Uw filters

Bestellen & betaling

Bestellen

Bestellen bij Kroonschoenen.nl is gemakkelijk en snel. Als je op werkdagen voor 15.00uur besteld heb je jouw bestelling meestal al binnen 2 werkdagen in huis!
Bij een bestelling via onze website registreer je jezelf. De registratie dient volledig te zijn en op waarheid te berusten. Met het verzenden van het bestelformulier wordt de bestelling geplaatst en ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Kroonschoenen.nl

Het kan voorkomen dat je een artikel hebt besteld en dat deze niet meer leverbaar is. Mocht dit het geval zijn, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op om jou hiervan op de hoogte te brengen. Indien gewenst bieden wij een alternatief aan, anders komt de bestelling te vervallen en wordt jouw betaling binnen 5 werkdagen retour gestort.


Betalen

In de webshop van kroonschoenen.nl kan je gemakkelijk betalen met iDEAL en Creditcard. Met behulp van iDEAL kan je zelf kiezen bij welke met welke aangesloten bank je wilt betalen. Bij het betaalmiddel Creditcard heb je de keuze uit MasterCard en VisaCard.

Bij alle betalingen wordt je automatisch doorgestuurd naar onze beveiligde afrekenpagina. Het bedrag wordt afgerekend op het moment dat de order plaatst wordt en je een bevestiging ontvangt. Indien er betaald is met een creditcard dan wordt het geld op het moment van betaling gelijk gedebiteerd.

Alle betalingen en terugbetalingen worden verzorgd via Worldline. Bij terugbetalingen komt dit via de rekening derden gelden van Worldline.

iDEAL

Met iDEAL kunt je vertrouwt, veilig en gemakkelijk de online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop.
Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je eigen niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, Knap, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kan je direct met iDEAL betalen. Rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van jouw eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:
• Bestelt een product.
• Kies iDEAL als betaalmethode.
• Selecteer de bank waar je al jouw bankzaken al online regelt.
• kom direct in het bekende internetbankierprogramma van de bank.
• De relevante gegevens van jouw aankoop zijn al ingevuld.
• keur de voor op jouw bekende manier de betaling goed.
• Je ontvangt een bevestiging van uw bank dat er is betaald
• Klik niet op terug maar wacht tot je atomatisch terug gestuurd wordt naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

Creditcards

MasterCard:
Snel, gemakkelijk en veilig.
Online betalen werkt als volgt: vul het creditcardnummer, de vervaldatum en de driecijferige veiligheidscode op de achterkant van de creditcard (CVC code) in op de betaalpagina van de site.
Bij vrijwel alle Nederlandse sites en steeds meer buitenlandse sites wordt je gevraagd om jouw MasterCard® SecureCode™. Hierdoor wordt betalen op internet net zo veilig, simpel en gemakkelijk als in de winkel betalen met jouw MasterCard creditcard.

Hoe werkt MasterCard® SecureCode™?
1. Afhankelijk van de bank maak je zelf voorafgaand of tijdens het winkelen een wachtwoord aan. Of krijg je jouw code via de eigen identificatiemethode van de bank.
2. Tijdens het normale afrekenproces wordt vervolgens gevraagd om jouw SecureCode in te voeren of, indien je dit nog niet heeft gedaan, eerst te activeren.
3. Elke keer dat je jouw MasterCard SecureCode gebruikt, wordt deze eerst bij MasterCard of bij de bank gecontroleerd.
4. Zo betaalt je veilig online. Niemand anders heeft toegang tot jouw SecureCode. De aankoop vindt alleen doorgang als de door jou ingegeven SecureCode juist is.

Meer informatie
Voor meer informatie over hoe MasterCard SecureCode werkt voor uw MasterCard creditcard , kan je terecht op de website van uw bank of kaart uitgevende instantie

VisaCard:
Voor Visa creditcard zijn alle handelingen om te betalen gelijk aan die van Mastercard (uitleg hierboven). De 3D Secure methode wordt bij Visa genoemd: Verified by Visa.


Betalingstoring

Bij Kroonschoenen.nl werken wij met de betrouwbare en veilige Payment Provider Worldline. Zij verzorgen voor ons de iDEAL en Creditcard betalingsmogelijkheden op een beveiligde internetverbinding. Ondanks hun inzet kan het voorkomen dat er een betalingstoring plaats vindt in iDEAL, bij één van de aangesloten banken of bij de Creditcard maatschappijen.

Indien er sprake is van een betalingstoring, neem dan direct contact met ons op per telefoon (030- 2317013) of e-mail (info@kroonschoenen.nl). Wij zullen je dan meteen proberen te helpen met het afronden van de bestelling.


Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.