Shopping bag
Categorieën
Uw filters

Archivio.22

(0 Producten)
Sorteren op
Per pagina
Filters
Filters

Archivio 22

Het merk Archivio 22 is opgericht in 2015 te Venetie. Geboren uit de creativiteit van vele mensen met een nobele geest, die van het leven en van mooie dingen houden.

Het label "Made in Italy" en uitzonderlijk vakmanschap worden gecombineerd met hoogwaardige grondstoffen. ze kenmerken zich door het gebruik van materiaal evenals hun excentrieke stijl. Daardoor word de handtekening van Archivio 22 herkenbaar. Van het merken Archivio 22 verkopen we bij Kroonschoenen fijn zittende model sneakers.


Bestel Archivio 22 bij Kroonschoenen

Wanneer je bij ons voor 15:00 een bestelling plaatst, verzenden wij in de meeste gevallen dezelfde dag jouw pakketje. Per mail houden wij je op de hoogte over de status van je online bestelling.
 
Heb je nog vragen over je bestelling neem dan contact met ons op via telefoonnummer 030 - 231 7013 of per email via info@kroonschoenen.nl

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.